IBUKU, John's Green World

Bamboo yoga pavilion in Sayan

Ibuku Yoga Pavilion Four Seasons

John was out walking the other and found this amazing view. It’s Ibuku‘s custom designed yoga pavilion for the Four Seasons Sayan.

Each hand-carved pole used in the construction of the bale is unique. Curving and tapering in different ways, pieces were chosen for their structural integrity, smooth texture or individual beauty. The radial clusters of soaring bamboo columns are bound by rope, and hand-whittled pegs are used in place of nails to connect sections. The result is an incredibly durable structure that utilises bamboo’s natural strengths, while delivering an ecologically sensitive space designed to create, support and deepen the experience of all who enter and spend time within it.

Full press release here.